TentangGolden Valley Enterprise telah dilantik Syarikat Suria Secret Resources untuk memasarkan produk Suria Secret di dalam dan luar negara.

Produk Suria Secret telah berada di dalam pasaran lebih 10 tahun, dan usahasama dengan SIRIM membawa Suria Secret ke tahap yang lebih jauh dan kompetitif.

Perut Menggelebeh Berlipat? Peha & Lengan Besar & Lembik? Badan Macam Buah Pear?

8 Perkara Kenapa Anda Perlu Buang Semua Pil & Krim Kurus Anda!


Perkara 1: Tempoh Yang Singkat
Suria Secret Ramping Balm merupakan satu produk unik yang terbukti menurunkan berat badan anda dalam tempoh yang singkat, perubahan kelihatan seawal 2 MINGGU.

Perkara 2: Ramuan Semulajadi Dan Tidak Berbahaya
Ia dihasilkan daripada adunan herba-herba yang terpilih khusus untuk mencairkan lemak, membuang lebihan air dan angin di dalam badan.

Perkara 3: Penawar Serba Guna
Ramping Balm juga berupaya merawat sakit gout, sakit pinggang dan sendi, darah tinggi, penat, lelah, migrain, senggugut, kanak-kanak kencing malam dan untuk wanita selepas bersalin.

Perkara 4: TIDAK PERLU Diet, Bersenam Atau Makan Ubat
Ramping Balm adalah dalam bentuk seperti wax (sapu) dan bukan produk makanan.

Hanya perlu SAPU pada tempat lemak yang mahu dibuang, dan makan seperti biasa tanpa perlu berdiet melampau.

Perkara 5: Kesan Panas Yang Lama
Dengan sekali sapu, kesan panas tahan berjam-jam lamanya. Oleh sebab itu memadai penggunaan 3 kali sehari selepas mandi.

Perkara 6: Tiada Bau Kuat atau Kurang Menyenangkan
Ramping Balm tidak mengeluarkan bau yang kuat, jadi tak perlu risau dengan respons orang sekeliling ketika anda menggunakannya.

Perkara 7: Mampu Bertahan Sehingga 1 - 2 Bulan

Sifatnya seperti wax, membuatkan produk ini tahan lama. Tidak seperti gel atau krim yang mudah habis. Penggunaan biasa membolehkan ianya bertahan sehingga 2 bulan. Bagi penggunaan agresif (kerap dan sapuan tebal) bertahan dalam 1 bulan.

Perkara 8: Jaminan Wang Dikembalikan
Ada jumpa produk seumpama kami "JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN" ?

Tapi dengan Ramping Balm, kami pasti dengan keberkesanannya pada anda.

Dalam masa 14 HARI, jika tiada apa-apa kesan pada berat dan ukur lilit tubuh anda, kami sedia pulangkan duit. DIJAMIN 100%!